Η Σκόπελος είναι ένα από τα νησιά των Σποράδων, το οποίο χαρακτηρίζεται από το παρθένο καταπράσινο ηπειρωτικό της τοπίο και τα κρυστάλλινα γαλαζοπράσινα νερά.

Μια τέτοια περιοχή είναι και η παραλία Λιμνονάρι, ένας απαράμιλλης ομορφιάς απάνεμος κόλπος με ήρεμα και πεντακάθαρα νερά και μια υπέροχη αμμουδιά με ψιλή άσπρη άμμο. Για αυτό και πολλοί τη γνωρίζουν ως η “Λευκή παραλία”.

Το Λιμνονάρι είναι ένα σημείο ιδανικό για αυτούς που αναζητούν στις διακοπές τους την απόλυτη χαλάρωση και ηρεμία, για ζευγάρια ή οικογένειες, μακριά από την πολυκοσμία και τους έντονους ρυθμούς που έχουν τα άλλα κοσμοπολίτικα νησιά.

Καλύπτει με απόλυτη ακρίβεια αυτούς που λένε : ” Θέλω μόνο μια ωραία παραλία, χωρίς πολύ κόσμο, το δωμάτιο να βρίσκεται μπροστά στη θάλασσα, να βουτάω, να ξαπλώνω, να τρώω και να μην κάνω τίποτα άλλο”.

Κάποια ενοικιαζόμενα δωμάτια, δύο ταβέρνες με αυθεντική ντόπια κουζίνα που προσφέρουν και καφέ, μερικές ομπρέλες και ξαπλώστρες, είναι στη διάθεσή σας να ζήσετε λίγες ημέρες πραγματικής ξεκούρασης και ξεγνοιασιάς.

 Επίσης υπάρχει δυνατότητα για θαλάσσια σπορ. Η πρόσβαση από τη Σκόπελο σήμερα είναι σχετικά εύκολη, αφού τα παλαιότερα χρόνια ερχόταν οι επισκέπτες μόνο με καραβάκι.

Το Λιμνονάρι βρίσκεται στη νοτιοδυτική πλευρά της Σκοπέλου και σχετικά κοντά στον Αγνώντα, ενώ από τη Σκόπελο θα χρειαστείτε περίπου δεκαπέντε λεπτά με το αυτοκίνητο σε ένα δρόμο που σε κάποια σημεία είναι αρκετά στενός και με στροφές.

INFO BOX

Για περισσότερες πληροφορίες κάνε click στο αντίστοιχο εικονίδιο!

Παραλία Λιμνονάρι Σκόπελος Σποράδες

Την επισκεφτήκαμε τον Ιούνιο του 2018

Παραλία ιδανική για όλους.

Πατήστε εικονίδιο για online πρόγνωση καιρού

Ρωτήστε τον ταξιδιωτικό σας πράκτορα

Απευθείας ακτοπλοϊκη σύνδεση από Θεσσαλονίκη την περίοδο του καλοκαιριού

Κείμενο-φωτογραφίες: Πάνος Γεωργιάδης

Αφήστε μια απάντηση