Το ΟΝΟΜΑ είναι ένα οκταώροφο κτίριο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης αλλά και πολλά άλλα πράγματα πέρα από αυτό. Με χωρητικότητα 83 δωματίων και συνολικά 164 κρεβάτια, το ONOMA Hotel είναι το νεότερο μέλος πέντε αστέρων του Ομίλου Anatolia που ανήκει στην οικογένεια Χρυσοχοΐδη με παράδοση τριών γενεών στην τουριστική βιομηχανία.

Γιατί το ονομάσαμε ONOMA; Το ONOMA είναι ένα ξενοδοχείο που θέλει να γνωρίζει προσωπικά τους επισκέπτες του και να τους φωνάζει με το όνομα τους , που σημαίνει τι τους αρέσει, τι ονειρεύονται, τι φιλοδοξούν και να προσφέρουν υπηρεσίες που ταιριάζουν με την πραγματική τους ταυτότητα και σχετίζονται πλήρως με αυτούς.

Το ONOMA είναι ένα ξενοδοχείο που μπορείτε να ζήσετε μέσα σε αυτό όπως ζείτε στο σπίτι σας, αλλά με περισσότερη τεχνολογία και καινοτομία. Μπορείτε να πάρετε ένα hot dog από το Good Food Restaurant, μπορείτε να δοκιμάσετε το δικό σας cocktail με το όνομά σας από το Street Art Bar ή μπορείτε επίσης να μετρήσετε τα αστέρια και να δείτε γαλαξίες με το τηλεσκόπιο μας από το Rooftop του ONOMA που ονομάζεται Cloud Bar. Δεδομένου ότι μιλάμε για γαλαξίες στο ONOMA μπορείτε να ανακαλύψετε τον δικό σας: αν θέλετε το δικό σας να αρωματιστεί, δοκιμάστε το perfume bar, αν θέλετε να είστε δημιουργικοί, πηγαίνετε αμέσως στον πρώτο όροφο για συναντήσεις σε ένα Ball Pit και γίνετε αληθινοί επαγγελματίες , αν θέλετε να είστε παιχνιδιάρικοι επισκεφθείτε τον ημιώροφο του ONOMA για ψηφιακό αγώνα στο PS5 ή για αναλογικό στο γήπεδο μπάσκετ στην αυλή μας. Μετά από όλα αυτά τα πράγματα μπορείτε να χαλαρώσετε στο δωμάτιό σας, το οποίο μπορείτε να κάνετε check in μόνοι σας και να το ξεκλειδώσετε με το κινητό σας. Όταν λέμε «χαλαρώστε», δεν χρειάζεται καν να σηκωθείτε για τις κουρτίνες γιατί ελέγχετε τα πάντα από ένα tablet. Μπορείτε να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει με 9 διαφορετικούς τύπους.

Το ρήμα μας είναι «μπορεί» γιατί στο ONOMA ΜΠΟΡΕΙΤΕ να ζήσετε πολλές εμπειρίες όπως τις φαντάζεστε, ξεκινώντας από αυτή που συναντιόμαστε.

Αφήστε μια απάντηση