Ο Τορωναίος κόλπος βρίσκεται ανάμεσα στις χερσονήσους Κασσάνδρας και Σιθωνίας, ή πιο απλά ανάμεσα στο πρώτο και δεύτερο «πόδι» της Χαλκιδικής. Φημισμένος για τα κρυστάλλινα γαλαζοπράσινα νερά του αλλά και την εκπληκτική θέα στις ακτές των δύο χερσονήσων. 

Για εσάς που θέλετε να απολαύσετε κάτι διαφορετικό, απολαμβάνοντας στα μεσοπέλαγα τη θάλασσα και τον ήλιο αλλά και επισκεπτόμενοι διαφορετικά σημεία μέσα σε μια ημέρα, υπάρχει μια μίνι κρουαζιέρα! 

Η κρουαζιέρα στον Τορωναίο κόλπο διαγράφει μία εκπληκτική διαδρομή με παραδοσιακό καράβι, διανύοντας τα κρυστάλλινα νερά της πανέμορφης Χαλκιδικής! Κατά τη διάρκειά της, θα έχετε τη δυνατότητα να επισκεφθείτε και να κολυμπήσετε στη μοναδική παραλία της ιστορικής Τορώνης με το πανάρχαιο κάστρο της, να απολαύσετε κολύμπι και αξέχαστες βουτιές στα Σπαλαθρονήσια, αλλά και τα γραφικά λιμανάκια του Πόρτο Καρράς. 

Η εξόρμησή του ταξιδιωτικού γραφείου IOLE Travel περιλαμβάνει την επίσκεψη στη νήσο «Κέλυφος» για να βουτήξετε στα πεντακάθαρα και σαγηνευτικά νερά της. Η κρουαζιέρα στον Τορωναίο κόλπο υπόσχεται μία ξεχωριστή ημέρα για τους λάτρεις της θάλασσας, όπου ο ήλιος, η χαλάρωση και η απόλαυση του μαγευτικού τοπίου, είναι μερικές μόνο από τις λέξεις που μπορούν να περιγράψουν την εμπειρία αυτή. 

Προγραμματισμένες εκδρομές κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, πραγματοποιεί το ταξιδιωτικό γραφείο IOLE Travel. Οι αναχωρήσεις ξεκινούν από το Λαγκαδά (έδρα του γραφείου) και τη Θεσσαλονίκη με λεωφορείο, ενώ η αναχώρηση του πλοίου γίνεται από Πευκοχώρι.

 Πρόγραμμα

 09.30 Αναχώρηση από το Πευκοχώρι Κασσανδρας

10.30 Άφιξη στα Σπαλαθρονήσια κι ελεύθερος χρόνος για μπάνιο.

11.15 Αναχώρηση από τα Σπαλαθρονήσια με προορισμό Τορώνη 

12.00 Άφιξη στη Τορώνη κι ελεύθερος χρόνος για μπάνιο. 

14.00 Αναχώρηση από τη Τορώνη με προορισμό το Πόρτο Κουφό με στάση για φωτογράφηση. 

15.30 Άφιξη στην Κέλυφο για μπάνιο 

16.15 Αναχώρηση από την Κέλυφο κι επιστροφή στο Πευκοχώρι στις 17.15 και στις. 

19.15 Θεσσαλονίκη 

Υπηρεσίες – Μεταφορά με λεωφορείο , κρουαζιέρα, ελαφρύ γεύμα με κρουασάν, σάντουιτς με κοτόπουλο και χυμό ή ποτήρι κρασί

Αφήστε μια απάντηση