Ημερήσια εκδρομή αθλητικού τουρισμού και ευεξίας στη Σάνη Χαλκιδικής!

Τι θα λέγατε για μια διαφορετική ημερήσια εκδρομή στη Χαλκιδική και προορισμό μια πολυτελή βίλα στην ειδυλλιακή Σάνη; Μέσα σε ένα φυσικό περιβάλλον και σε απόλυτη αρμονία με το γύρω τοπίο;

Απολαμβάνοντας ταυτόχρονα μια ολιστική εμπειρία ευεξίας, σε ένα πρόγραμμα άσκησης και διατροφής ειδικά σχεδιασμένο ώστε να νιώσετε ξανά κοντά στο σώμα σας; Με ομαδικές ασκήσεις γυμναστικής στον κήπο ή aqua pilates στην πισίνα; Mε συμβουλές διατροφής, μπουφέ υγιεινού φαγητού αλλά και workshop παραγωγής μπάρας ενέργειας; Με μίνι πεζοπορία στο παρθένο δάσος της Σάνη, υπέροχο χαλαρωτικό μασάζ και πολλές ενδιάμεσες συζητήσεις; Καλώς ήλθατε στο Women’s Wellness Workshop!

Ο χρόνος που αφιερώνεις στον εαυτό σου είναι πολύτιμος!

Το Women’s Wellness Workshop είναι μια νέα φρέσκια και καινοτόμα ιδέα που σχεδιάστηκε, συνδιοργανώθηκε και υλοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία από την Ουρανία Λαμπριανίδου ιδιοκτήτρια του ταξιδιωτικού γραφείου Urania Τravel, τη Χριστίνα Βάντση γυμνάστρια με ειδικότητα στην κολύμβηση και την Άννα Κοκκινοπούλου Κλινική Διαιτολόγο – Διατροφολόγο και Επιστημονική Συνεργάτη του Τμήματος Επιστημών Διατροφής & Διαιτολογίας του ΔΙΠΑΕ.

Το συγκεκριμένο workshop απευθύνθηκε σε όσες γυναίκες επιθυμούν να ασκηθούν, να βελτιώσουν την διατροφή τους και να χαλαρώσουν στη φύση σε μια ιδιωτική βίλα στη Σάνη Χαλκιδικής, ενώ το επόμενο διάστημα θα διοργανωθούν και άλλα διαφορετικά workshop με τη συμμετοχή αντρών ή οικογενειών.

Το πρόγραμμα που υλοποιήθηκε στη συγκεκριμένη ημερήσια δράση.

9.30-10.00 Ώρα άφιξης.

10.00-11.00 Άσκηση στον κήπο με την Χριστίνα Βάντση Γυμνάστρια και δημιουργό του προγράμματος Δυνατό Σώμα και του christinavantsi.gr. Απλές και γρήγορες ασκήσεις χωρίς αναπηδήσεις και χωρίς εξοπλισμό γυμναστηρίου. Ένα πρόγραμμα αερόβιας άσκησης χαμηλής έντασης με κινήσεις που θα δυναμώσουν όλο το σώμα.

11.00-11.30 Διάλειμμα με καφέ-σνακ.

11.30-12.30 Aqua Pilates με ασκήσεις αναπνοής, ενδυνάμωσης και χαλάρωσης με στόχο την ισορροπία και την καλύτερη στάση του σώματος.

12.30-12.45 Διάλειμμα.

12.45-13.45 Συζήτηση με την Άννα Κοκκινοπούλου Κλινική Διαιτολόγο – Διατροφολόγο “Διατροφή και ενυδάτωση πριν και μετά την άσκηση”. Η κάθε συμμετέχουσα, εφόσον το επιθυμεί, θα έχει την δυνατότητα να κάνει μια εκτίμηση σύστασης σώματος (λιπομέτρηση).

14.00-15.30 Μεσημεριανό γεύμα.

15.30 Χαλαρή πεζοπορία σε μονοπάτι στο Σάνι Χαλκιδικής.

16.30 Δυνατότητα 30 λεπτών χαλαρωτικού μασάζ για όποια το επιθυμεί απο επαγγελματία μασέρ @luxurylivingspa

Οι χορηγοί του workshop ήταν: Of the Magic Νίκος Αναγνώστου, Γαβανάς, Εβλογημένος, Τrata, PCP, Πασσάς Nutshop, Zebeeli, The Bee Bros, Φαρμακειο Πιταράκη, Luxury Living Spa, Karan collection, 3alfa, Thalkymos, Aloe plus, Karavan clothing, Joice foods, Salty moon.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις επόμενες δράσεις-εκδρομές απευθυνθείτε: https://www.facebook.com/uraniatravel/

INFO BOX

Για περισσότερες πληροφορίες κάνε click στο αντίστοιχο εικονίδιο!

Σάνη Χαλκιδική

Πραγματοποιήθηκε 31 Ιουλ 2021

Women’s Wellness Workshop

Urania Travel

To workshop διαρκεί από το πρωί ως αργά το απόγευμα περίπου.

Πατήστε στο εικονίδιο για online πρόγνωση καιρού

Αφήστε μια απάντηση