Ένα όνειρο ζωής παίρνει σάρκα και οστά στο κέντρο της Θεσσαλονίκης!

Το πάλαι ποτέ Γαλλικό Νοσοκομείο στο ιστορικό κέντρο της συμπρωτεύουσας ανακαινίστηκε με σεβασμό στην ιστορία του ώστε σήμερα να αποτελεί ένα πρότυπο κέντρο φιλοξενίας.

Το συγκρότημα Elisabeth αποτελείται από το Elisabeth Boutique Hotel και από την υπερσύγχρονη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων Elisabeth Holistic ElderCare.

Κάτω από το επιβλητικό καμπαναριό, ύψους 40 μέτρων, της Εκκλησίας των Φράγκων, στέκεται τώρα το ολοκαίνουριο Elisabeth Boutique Hotel και κοσμεί δίπλα στο παλιό Γαλλικό Νοσοκομείο, το μέρος όπου συκεντρώνονταν οι περισσότεροι Ευρωπαίοι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης από τον 19ο αιώνα.
Σε ένα πλήρως ανακαινισμένο κτήριο του 1967, που για χρόνια στέγαζε επαγγελματικές δραστηριότητες, στις παρυφές του ιστορικού κέντρου της πόλης και την καρδιά του πάλαι ποτέ Φραγκομαχαλά, το πολυτελές 4* Elisabeth Boutique Hotel, έρχεται μέσω των εξατομικευμένων υπηρεσιών του να προσδώσει στο μέγιστο, την πραγματική πλέον έννοια του όρου «Boutique»  – οικείο, κομψό, δημιουργικό.
Ένα καθόλα ιδιαίτερο 8όροφο οίκημα με 44 δωμάτια και σουίτες, το καθένα με την δική του προσωπικότητα και μοντέρνα αισθητική, πάντα με κοινό παρανομαστή τις επιλεγμένες ανέσεις και προσωποποιημένες υπηρεσίες που αρμόζουν στον ξεχωριστό χαρακτήρα του.
 Με γνώμονα την οικειότητα και τη ζεστασιά της ελληνικής φιλοξενίας, το ξενοδοχείο Elisabeth απευθύνεται σε μια ευρεία γκάμα ταξιδιωτών από όλο τον κόσμο, επαγγελματιών και αναψυχής, ενώ δίνοντας βάση στην πνευματική και σωματική ευεξία των φιλοξενούμενών του, έρχεται τώρα για πρώτη φορά στην Θεσσαλονίκη να συστήσει σταδιακά και τον Τουρισμό Υγείας, καθώς οι επισκέπτες που το επιθυμούν θα μπορούν να έχουν μεταξύ άλλων και ιατρικές συμβουλές ή υπηρεσίες κατά την διάρκεια της διαμονής τους.

INFO BOX

Για περισσότερες πληροφορίες κάνε click στο αντίστοιχο εικονίδιο!

Συγκρότημα Elizabeth στη Θεσσαλονίκη

Άνοιξε τον Οκτ του 2022

Το συγκρότημα Elisabeth αποτελείται από το Elisabeth Boutique Hotel και από την υπερσύγχρονη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων Elisabeth Holistic ElderCare

Πατήστε στο εικονίδιο για πρόγνωση καιρού στη Θεσσαλονίκη

Η απόσταση από το κέντρο της Θεσσαλονίκης είναι περίπου 200 μέτρα

Πατήστε στο εικονίδιο για website

Αφήστε μια απάντηση