Σε ένα υπέροχο κλίμα φιλοξενίας, το Anza Kitchen & Bar, ένας πρωτότυπος χώρος με έμπνευση από την ιστορία της Θεσσαλονίκης, υποδέχθηκε γνωστούς δημοσιογράφους της πόλης για μία βραδιά πολυδιάστατης ψυχαγωγίας.

Το εστιατόριο που έχει αγαπηθεί ήδη από το κοινό της πόλης για το All Day A la Carte πρωινό του, αναδεικνύεται ως μία πρωτοποριακή πρόταση στη Θεσσαλονίκη, προσφέροντας ένα πλήρες και ευφάνταστο ελληνικό πρωινό από τις 07.30 το πρωί έως τις 22.30 το βράδυ.

Ο χώρος αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για εκδηλώσεις, ενώ παράλληλα προτιμάται ως στέκι για lunch από τους επαγγελματίες της περιοχής.
Το νέο εκλεκτικό μενού του Anza Kitchen & Bar, που θα είναι διαθέσιμο στο κοινό μέσα στον επόμενο μήνα, παρουσιάζει μια πλούσια ποικιλία γεύσεων και προσφέρει εκλεπτυσμένες επιλογές για δείπνο.

Από μοναδικές γεύσεις μέχρι ευφάνταστα κοκτέιλ, ο χώρος δίνει έμφαση στην απόλαυση και την εξαιρετική εξυπηρέτηση. Μετά από αυτό το επιτυχημένο εγχείρημα, το Anza Kitchen & Bar ετοιμάζει δύο υπέροχες βραδιές Wine Pairing μέσα στο Μάρτιο και Απρίλιο, εισάγοντας τους επισκέπτες σε μια γαστρονομική περιπλάνηση με ποιοτικά τοπικά κρασιά.

Η εμπειρία ολοκληρώνεται με μία θεματική βραδιά στα τέλη Μαΐου, που αναμένεται να αναπροσδιορίσει μια αγαπημένη επιλογή φαγητού της πόλης μας.

Το Anza Kitchen & Bar, το οποίο στεγάζεται κάτω από το Vanoro 5* Hotel, αποτελεί ένα ακόμα αξιοσημείωτο κομμάτι του πολυτελούς αυτού ξενοδοχείου, προσφέροντας στους κατοίκους και επισκέπτες της Θεσσαλονίκης μια πραγματικά μοναδική εμπειρία διασκέδασης και γαστρονομικής απόλαυσης.

Αφήστε μια απάντηση