Το One Salonica Outlet  Mall έγινε εννέα χρονών και το γιορτάζει!

Εννιά κεράκια ζωής και λειτουργίας έκλεισε το αγαπημένο Outlet Mall της Θεσσαλονίκης και το γιόρτασε με κάθε τρόπο!

Συναυλίες, διασκεδαστικά events, πάρτι, μπαλόνια, κέφι και μουσική, παρελάσεις με κρουστά και ξυλοπόδαρους, ήταν κάποιες από τις εκδηλώσεις που διοργάνωσε το ONE Salonica. Συνδυασμένα φυσικά με άφθονο shoppin Therapy αλλά και special birthday προσφορές!

Το φετινό πάρτι γενεθλίων είχει τον τίτλο “90s’ Spring VIP Party”, αναβιώνοντας τη δεκαετία του 90!

Ποιο είναι το ONE Salonica…

Το One Salonica είναι το πρώτο Premium outlet mall στην Ελλάδα και σημείο αναφοράς για τη Νοτιοανατολική Ευρώπη, με ατελείωτες επιλογές για όλη την οικογένεια, για κάθε περίσταση και για κάθε επιθυμία!

Το One Salonica outlet mall, βρίσκεται στην δυτική είσοδο της Θεσσαλονίκης- μόλις 3 km από το κέντρο της πόλης, δίνοντας νέα διάσταση στις επώνυμες, έξυπνες αγορές. 

All the brands you love in ONE place… με εκπληκτικές προσφορές που φτάνουν έως και -70%! Ανακαλύψτε το μεγαλύτερο Polo Ralph Lauren factory store στην Ελλάδα, αλλά και τα πιο λατρεμένα brands όπως Boss, Nike, Adidas, Tommy Hilfiger, Κalogirou, Calvin Klein, Under Armour, Zara kids, Guess, Diesel, Pinko, KIKO Milano, Gant, Lacoste, Guess, Puma, Nautica, Oxford Company, Camper, Geox, Migato, BSB, Lynne, Toi&Moi, Attrattivo, Oxette, Axel, Champion, Prime Timers, Navy & Green, Edward Jeans, The Bostonians, Sephora και πολλά ακόμα! 

Σε ένα χώρο με υψηλή αισθητική και με εντυπωσιακό design, οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να συνδυάσουν το shopping με entertainment, χάρη στις ασυναγώνιστες νοστιμιές των εστιατορίων του food court αλλά και στις υπερπολυτελείς κινηματογραφικές αίθουσες της Cineplexx, όπου πραγματοποιούνται προβολές με τα πιο σύγχρονα οπτικοακουστικά μέσα.

Αφήστε μια απάντηση