Ταξιδιωτικός όμιλος KYVERNITIS / AMEX GBT

Ακόμη πιο δυνατή και ενισχυμένη παρουσία στη Θεσσαλονίκη!

Κυβερνήτης στο λεξικό: «Θέση εξουσίας, αλλά και μεγάλης ευθύνης. Κάποιος που ξέρει τον δρόμο του σε όλο τον κόσμο. Ένα άτομο που εμπιστεύονται οι άνθρωποι για να κάνει το ταξίδι τους ασφαλές. Αυτός που κυβερνά ένα σκάφος, ο καπετάνιος (για πλοία) ή ο πιλότος (για αεροσκάφη), ο ανώτερος άρχοντας μιας πολιτείας ή μιας περιοχής που συνήθως ανήκει σε μια ομοσπονδία ή σε μια αυτοκρατορία…»

KYVERNITIS / American Express Global Business Travel

Ο KYVERNITIS / AMEX GBT είναι ένας Ταξιδιωτικός Όμιλος, ο οποίος  ιδρύθηκε το 1974 στην Αθήνα από τον Κωνσταντίνο Κυβερνήτη, με σκοπό και στόχο, τη σχεδίαση και υλοποίηση ταξιδιών με υψηλά πρότυπα εξυπηρέτησης.

Σήμερα και μετά από 49 χρόνια επιτυχιών, το μεγάλο «ταξίδι» συνεχίζεται με «κυβερνήτες» το Χρήστο και Γιώργο Κυβερνήτη, αλλά και μια παθιασμένη ομάδα εκατό τριάντα και πλέον στελεχών, με γραφεία στην Αθήνα, Θεσσαλονίκη αλλά και την Κύπρο.

Ο όμιλος Kyvernitis/ AMEX GBT, αποτελεί έναν από τους κορυφαίους παρόχους υπηρεσιών υψηλού επίπεδου, τόσο για ταξίδια εταιρικά και εκδηλώσεων ( Business Travel, Meetings & Incentives) αλλά και  Crew Travel, όσο και για πολυτελή ταξίδια ψυχαγωγίας και αναψυχής (VIP Travel) με Ελληνικό και παγκόσμιο πελατολόγιο.

Η παρουσία του KYVERNITIS / AMEX GBT στη Θεσσαλονίκη…

Η παρουσία του KYVERNITIS / AMEX GBT στη Θεσσαλονίκη μετρά τριάντα έξι (36) χρόνια και συγκεκριμένα από το 1987, ώστε να εξυπηρετεί τις ταξιδιωτικές ανάγκες της Βόρειας Ελλάδας.

Ο όμιλος KYVERNITIS / AMEX GBT, και στο πλαίσιο ενδυνάμωσης αλλά και πιο ισχυρής παρουσίας στη Θεσσαλονίκη αλλά και τη Βόρεια Ελλάδα γενικότερα, οργάνωσε την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου μια  εκδήλωση για την στήριξη του γραφείου Θεσσαλονίκης.

Επιλεγμένοι καλεσμένοι, συνεργάτες τόσο από τον επιχειρηματικό όσο και από τον ευρύτερο τουριστικό και θεσμικό κλάδο της συμπρωτεύουσας. Περισσότεροι από 60 καλεσμένοι συγκεντρώθηκαν στο νέο ξενοδοχείο MONASTY, στο κέντρο της πόλης, για να παρακολουθήσουν την παρουσίαση ταξιδιωτικών υπηρεσιών για εταιρίες όπως: Business Travel, Crew Travel, Meetings & Events, Inbound & Outbound Leisure Τravel.

Το πλάνο ενίσχυσης του γραφείου Θεσσαλονίκης…

Ο κ. Χρήστος Κυβερνήτης (CEO), κατά την εισαγωγή του, παρουσίασε πλάνο ενίσχυσης του γραφείου Θεσσαλονίκης με στοχευμένες ενέργειες:

  • Ενδυνάμωση της τοπικής ομάδας
  • Συμμετοχή της εταιρίας KYVERNITIS TRAVEL | AMEX GBT στην έκθεση Sea TourismForum, που θα πραγματοποιηθεί στο Makedonia Palace, στις 25 & 26 Απριλίου 2023, όχι μόνο ως εκθέτης, αλλά και ως το επίσημο ταξιδιωτικό γραφείο της διοργάνωσης, καθώς και ως χορηγός.
  • Προώθηση της Θεσσαλονίκης ως City Break Destination, μέσα από το τμήμα εισερχόμενου τουρισμού της εταιρίας, Eclectic Greece
  • Προβολή της Θεσσαλονίκης ως ιδανικό MICE Destination στην Ελλάδα, μέσα από το τμήμα Meetings & Events της εταιρίας, με προοπτική ανάδειξης της πόλης σε ευρύτερο κέντρο για την Βαλκανική χερσόνησο. Η κα. Νίκη Ρωμανά (Director of Sales), τόνισε κλείνοντας ότι «το γραφείο της KYVERNITISTRAVEL | AMEX GBT στη Θεσσαλονίκη, κουβαλώντας ιστορία 36 ετών, θα αποτελέσει βασικό πυρήνα εξυπηρέτησης για τις ταξιδιωτικές ανάγκες Βορείου Ελλάδος».
  • Παρεχόμενες υπηρεσίες του γραφείου στη Θεσσαλονίκη: 

 Αναζήτηση & έκδοση αεροπορικών εισιτηρίων.

Διαμονή, Μεταφορά, Ενοικίαση αυτοκινήτου στον προορισμό σας.

Αναλυτικό report των ταξιδιωτικών σας δαπανών & συμβουλευτική εξοικονόμησης κόστους.

Προσωποποιημένη εξυπηρέτηση από εξειδικευμένο σύμβουλο.

Δυνατότητα εξυπηρέτησης εκτός ωραρίου (24/7 Out of Office assistance).

Διοργάνωση συνεδρίου, εταιρικών συναντήσεων, ταξιδιών κινήτρου.

Με την υποστήριξη της Qatar Airways…

Η εκδήλωση υποστηρίχθηκε από την Qatar Airways η οποία παρουσίασε τα νέα ειδικά γκισέ Premium Check-in, τα αεροσκάφη με επιλογές ψυχαγωγίας, το Oryx One και τα ειδικά προνόμια των καρτών Silver, Gold και Platinum. Κλείνοντας, οι εκπρόσωποι της QatarAirways παρουσίασαν το πρόγραμμα επιβράβευσης Beyond Business, όπου και η εταιρεία, αλλά και οι εργαζόμενοι σε αυτήν, μπορούν πλέον να απολαμβάνουν αποκλειστικά οφέλημε βάση τις ταξιδιωτικές τους δαπάνες με την Qatar Airways. Μάθετε περισσότερα στο www.qatarairways.com/en/corporate-travel/beyond-business

Περισσότερες πληροφορίες στο https://www.kyvernitis.gr/ 
Follow Kyvernitis Group at Social Media 

INFO BOX

Για περισσότερες πληροφορίες κάνε click στο αντίστοιχο εικονίδιο!

KYVERNITIS TRAVEL GROUP

Ο KYVERNITIS / AMEX GBT είναι ένας Ταξιδιωτικός Όμιλος, ο οποίος ιδρύθηκε το 1974 στην Αθήνα από τον Κωνσταντίνο Κυβερνίτη,

Πατήστε εικονίδιο για πρόγνωση καιρού

Αφήστε μια απάντηση