Ποιος δεν ονειρεύεται ένα ερωτικό ταξίδι στο ρομαντικό Παρίσι;

Παρίσι! Πόλη του Φωτός! Επιβλητικό, ρομαντικό, γκλαμουράτο!  Οποιαδήποτε στιγμή του χρόνου κι αν το επισκεφτείτε θα σας ενθουσιάσει ότι κι αν κάνετε. Για περιπάτους, επισκέψεις σε αξιοθέατα αλλά και ψώνια! Αν δε είναι και περίοδος εορτών τότε μιλάμε για πανδαισία. Ένα σημείο που επιβάλλεται να επισκεφτείτε έστω για φωτογραφίες –αφού οι τιμές είναι φωτιά-είναι τα περίφημα πολυκαταστήματα Galeries Lafayette στο κέντρο της πόλης.

 Αν μπείτε στο εσωτερικό της Galeries Lafayette, τότε ετοιμαστείτε να δουν τα μάτια σας ένα εκπληκτικό θέαμα που θα λέγαμε είναι η αποθέωση της ομορφιάς ! Ο τεράστιος πολύχρωμος βιτρό θόλος σκεπάζει και εντυπωσιάζει, ενώ η απίστευτη Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με το τεράστιο έλατο στο κέντρο θα συναρπάσει και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη. Υπάρχουν δεκάδες καταστήματα ώστε να ψωνίσετε μάλλον τα πάντα και σε ακριβές τιμές, ενώ αν θέλετε να πιείτε τον καφέ σας ή να φάτε κάτι ελαφρύ, μπορείτε να καθίσετε σε κάποιες από τις βεράντες αλλά είναι αμφίβολο αν καταφέρετε να βρείτε θέση.

 Η Galeries Lafayette ιδρύθηκε το 1895 και δέχεται περίπου δώδεκα εκατομμύρια επισκέπτες ετησίως ενώ μεγάλο ποσοστό είναι τουρίστες. Στο Παρίσι δέχεται τους περισσότερους επισκέπτες μετά τον Πύργο του Άϊφελ και αποτελεί  σύμβολο πολυτέλειας, υψηλής αισθητικής και παγκόσμιας φήμης!

INFO BOX

Για περισσότερες πληροφορίες κάνε click στο αντίστοιχο εικονίδιο!

Παρίσι, Γαλλία

Ταξίδεψα αρχές Δεκεμβρίου του 2018

Πολυκατάστημα

Επισκεφτείτε το πολυκατάστημα οποιαδήποτε εποχή του χρόνου έστω για βόλτα.

Zorpidis Travel Services

Aegean Airlines

Η Γαλλία είναι μια (1) ώρα πίσω από την Ελλάδα

Πατήστε στο εικονίδιο για online πρόγνωση καιρού

Αφήστε μια απάντηση