Βιώνει, γράφει, φωτογραφίζει ο Πάνος Γεωργιάδης

Speak Easy Chalet Restaurant Bar by Exereton στη Θέρμη!

Κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα, οικογενειακή θαλπωρή..

Το Speak Easy Chalet Restaurant Bar αποτελεί μια ολοκαίνουργια παρουσία στη Θεσσαλονίκη, με σκοπό και στόχο να ανακαλύψετε γεύσεις και αρώματα μέσα από εξαιρετικά πιάτα και εκλεκτές ετικέτες κρασιών, μα κυρίως να σας ξυπνήσουν μνήμες και αναμνήσεις!

Ένα σαλέ μέσα σε ένα εξαίρετο (Exereton) ζαχαροπλαστείο!

 To Speak Easy Chalet Restaurant Bar έχει ιδιαιτερότητα που το κάνει ακόμη πιο γοητευτικό και μυστηριώδες. Βρίσκεται μέσα στο ζαχαροπλαστείο Exereton, σε έναν πολύ ιδιαίτερο χώρο απαράμιλλης πολυτέλειας, με ατμόσφαιρα που αποπνέει ζεστασιά. Και δεν οφείλεται μόνο στο αναμμένο τζάκι… Κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα, οικογενειακή θαλπωρή! Αυτό νιώθεις!

Το καταπληκτικό menu είναι εμπνευσμένο από τον chef Θωμά Κοντούρη, αλλά και εικόνες από την Ισπανία, το Λονδίνο, τη Μύκονο, ή το Παρίσι, με πρώτες ύλες και γεύσεις από όλη την Ελλάδα συνδυασμένες με σύγχρονες τεχνικές.

Όπως αναφέρει και ο ιδιοκτήτης και δημιουργός του Exereton και Speak Easy Chalet Restaurant Bar Γιάννης Χατζηχριστοδούλου: « Γεύσεις και αρώματα είναι από τις πιο δυνατές αναμνήσεις των παιδικών μας χρόνων. Η δική μου διατροφική παιδεία ήταν το υγιεινό φαγητό, ο υγιεινός τρόπος ζωής. Το Exereton είναι ο σύνδεσμος που θα ενώνει τις παιδικές μου αναμνήσεις με τα μελλοντικά μου όνειρα. Ο σεβασμός που έχω ως προς αυτό που πρέπει να καταναλώνει ο πελάτης, διάλεξα να αποτυπωθεί με όλες τις εκφάνσεις και έτσι η εξέλιξη ήταν το Speak Easy Chalet Restaurant Bar. Όταν συνάντησα το σεφ μου Θωμά Καντούρη, το πάθος, η προσέγγιση και η αγάπη για το προϊόν μας, μας οδήγησαν σε αυτή την κοινή πορεία.

Λίγα λόγια για το Exereton

Το EXERETON δημιουργήθηκε το 2015, λόγω της ανάγκης των ιδιοκτητών για διατροφικές αλλαγές. Για υγιεινή απόλαυση χωρίς ενοχές και δεύτερες σκέψεις. Χωρίς ζάχαρη, χωρίς αλεύρι ενίοτε ακόμη και χωρίς γλουτένη , εστίασαν στην μεσογειακή διατροφή και τα οφέλη της.

Έτσι γεννήθηκε το EXERETON , το οποίο πριν ανοίξει τις πόρτες του για το κοινό, για δυο ολόκληρα χρόνια δοκίμαζε συνταγές υπό την σοβαρή επίβλεψη ειδικών σεφ, διατροφολόγων και τεχνολόγων τροφίμων.

Ο σκοπός της ομάδας του Exereton

Συνδυάζοντας άριστης ποιότητας πρώτες ύλες δημιουργούνται καθημερινά γευστικές απολαύσεις, ακολουθώντας πάντα τις διατροφικές συνήθειες και προτιμήσεις των επισκεπτών. Προτεραιότητα αποτελεί η υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή καθώς και η γευστική ικανοποίηση, με προϊόντα που ξεχωρίζουν, δημιουργούν και αναπολούν την παράδοση με μια σύγχρονη πινελιά.

Ο στόχος

Στόχος του Exereton είναι η μύηση του καταναλωτή στην υγιεινή διατροφή και κατ’ επέκταση σε έναν καλύτερο τρόπο ζωής, ώστε να διευρυνθούν οι διατροφικοί ορίζοντες των επισκεπτών, προτείνοντας εναλλακτικές, υγιεινές αλλά συνάμα και νόστιμες δημιουργίες. Στόχος είναι να καταρριφθεί ο μύθος που λέει πως «Ότι είναι υγιεινό δεν μπορεί να είναι και γευστικό.»  Γιατί αν τελικά είμαστε ότι τρώμε, ας είμαστε κάτι “EXERETON”!

INFO

Κατάστημα Θέρμης

Στέλιου Καζαντζίδη 46, Θέρμη 57001, Θεσσαλονίκη

+30 2310 464 448

[email protected]

Κατάστημα Κέντρου

Κούσκουρα 1, Κέντρο 54622, Θεσσαλονίκη

+30 231 022 0120

Αφήστε μια απάντηση