Ο Άγιος Ιουλιανός (St Julian’s) είναι μια περιοχή στο νησί της Μάλτα, η οποία βρίσκεται λίγα χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα Βαλέτα. Θα λέγαμε πως εκεί χτυπά ειδικά η νυχτερινή ζωή της πόλης. 

Αν και αρχικά τα παλαιότερα χρόνια ήταν ένα ήσυχο ψαροχώρι, τα τελευταία χρόνια έχει εξελιχθεί σε ένα μοντέρνο θέρετρο γεμάτο από  ξενοδοχεία κάθε κατηγορίας, εστιατόρια και μπαρ. 

Ο Άγιος Ιουλιανός έχει να δείξει διάφορα πρόσωπα στους επισκέπτες του. Οι μικροί κολπίσκοι που δημιουργήθηκαν και ειδικά ο κόλπος Σπινόλα δίνουν μια χαλαρωτική, ήσυχη, νησιωτική και γενικά ρομαντική ατμόσφαιρα. 

Γύρω από τον κόλπο αυτό μπορείτε να δείτε πολλά αλιευτικά σκάφη που είναι για συντήρηση, ενώ λίγα λίγα βήματα πιο πέρα θα μπορείτε να καθίσετε σε κάποιο από τα εστιατόρια που έχουν θέα στη θάλασσα και τον κόλπο γεμάτο με πολύχρωμα σκάφη. 

Εντυπωσιακή η κλειστή ιδιωτική μαρίνα του ξενοδοχείου Χίλτον όπου κι εκεί λειτουργούν κάποια πολυτελή εστιατόρια και με πιο τσιμπημένες τιμές. Λίγο πιο μέσα όμως προς το εσωτερικό του οικισμού το κλίμα αλλάζει και γίνεται πιο ροκ. 

Δεκάδες νεανικά μπαράκια, κλαμπ, εστιατόρια, κ.α δίνουν μια πολύ πιο ζωντανή ατμόσφαιρα και για όσους βράζει το αίμα τους και θέλουν να διασκεδάσουν λίγο πιο έντονα.

INFO BOX

Για περισσότερες πληροφορίες κάνε click στο αντίστοιχο εικονίδιο!

Άγιος Ιουλιανός, Μάλτα

Ταξίδεψα τον Μάρτιο του 2019

Καιρός πολύ ζεστός τους θερινούς μήνες, προτιμήστε Άνοιξη - Φθινόπωρο

Silver Holidays

Air Malta

Η Μάλτα βρίσκεται μία (1) ώρα πίσω από την Ελλάδα

Αφήστε μια απάντηση