Οι περισσότεροι έχετε κάποια αεροπορική ταξιδιωτική εμπειρία. Άλλοτε με μικρό ελικοφόρο για κάποιο νησί του Αιγαίου, ή τα ακόμη μεγαλύτερα για Ευρώπη ή διηπειρωτικά ταξίδια με τις πιο πολλές παροχές. 

 Μια ανεπανάληπτη ταξιδιωτική εμπειρία όμως, είναι και αυτή του υδροπλάνου. Όταν βρείτε χρόνο και χρήμα, προσπαθήστε να το βιώσετε και δεν θα το μετανιώσετε ποτέ! Ήταν Μάιος του 2015, όταν πραγματοποιήσαμε ένα αξέχαστο μακρινό ταξίδι στις εκπληκτικές Μαλδίβες. Το είχε διοργανώσει το ταξιδιωτικό γραφείο EXOTIC Tours με έδρα την Αθήνα. 

 Όλοι οι ταξιδιώτες φτάνουν στην πρωτεύουσα Μάλε και το διεθνές αεροδρόμιο. Μετά έχουν δύο επιλογές για να μεταβούν στα εκατοντάδες νησάκια-resort . Η με πλοιάρια για τα κοντινά ή με υδροπλάνα για τα απομακρυσμένα. Σε κάποια από τις μετακινήσεις μας πήραμε και υδροπλάνο. Και η εμπειρία ήταν απλά εκπληκτική ! Τόσο στην απογείωση όσο και στην προσγείωση. 

 Είχα σκοπό να σας περιγράψω όλη τη διαδικασία, αλλά οι λέξεις με τίποτα δεν μπορούν να αποτυπώσουν τι ζήσαμε σαν παρέα. Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε…

INFO BOX

Για περισσότερες πληροφορίες κάνε click στο αντίστοιχο εικονίδιο!

Μαλδίβες

Επισκεφτήκαμε και διαμείναμε σε τρία(3) διαφορετικά νησιά-resort

Ανεπανάληπτο ταξίδι ζωής που κάποια στιγμή πρέπει να το κάνετε...

Πατήστε εικονίδιο για online πρόγνωση καιρού

Exotic Tours

Turkish Airlines

Μαλδίβες είναι δύο (2) ώρες πίσω από την Ελλάδα

Αφήστε μια απάντηση