Το πρωινό θεωρείται το κατεξοχήν γεύμα των διακοπών και η σημαντικότερη πηγή ενέργειας για μια δραστήρια ημέρα. Ο αστείρευτος γαστρονομικός πλούτος της χώρας μας – με όλη την απλότητα, την καθαρότητα και την αγνότητα των τοπικών προϊόντων – εκφράζεται με τον πιο γευστικό τρόπο μέσα από ένα γνήσιο ελληνικό πρωινό.

Το ελληνικό πρωινό παρουσιάζει τεράστια ποικιλία, ενώ διαφέρει από τόπο σε τόπο. Πρώτες ύλες διαλεγμένες από τους παραγωγούς, προϊόντα ποιότητας και υψηλής διατροφικής αξίας, παραδοσιακά εδέσματα τοπικής ταυτότητας συνθέτουν την γαστρονομική κουλτούρα και την ιδιαίτερη φυσιογνωμία της κάθε περιοχής.

To Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο της Ελλάδας με συνεχείς δράσεις, προσπαθεί να πείσει τους Έλληνες ξενοδόχους να προσφέρουν και ελληνικό πρωινό στους πελάτες τους, αλλά και να συνδέσει τους τοπικούς παραγωγούς με τα ξενοδοχεία. Και όλα αυτά με στόχο την ανάδειξη της γαστρονομικής ιδιαιτερότητας και κληρονομιάς κάθε τόπου. Παράλληλα προσπαθεί να καθιερώσει τον όρο «Ελληνικό Πρωινό» στην τουριστική ορολογία.

Το φωτογραφικό άλμπουμ που σας παρουσιάζουμε είναι από εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Φλώρινα για την παρουσίαση του πρωινού της Δυτικής Μακεδονίας. Απολαύστε το έστω και μόνο με τα μάτια!

INFO BOX

Για περισσότερες πληροφορίες κάνε click στο αντίστοιχο εικονίδιο!

Τόπος παρουσίασης: Φλώρινα Μακεδονία

Η Δυτική Μακεδονία περιλαμβάνει τους νομούς: Κοζάνης, Καστοριάς, Φλώρινας, Γρεβενών.

Ρωτήστε τον ταξιδιωτικό σας πράκτορα για εκδρομικά πακέτα ή ημερήσιες εκδρομές σε Δυτική Μακεδονία

Πατήστε το εικονίδιο για να δείτε on line πρόγνωση καιρού.

Αφήστε μια απάντηση