Πολλοί ταξιδιώτες έχουν μια λανθασμένη εντύπωση σχετικά με τη διαμονή τους σε χώρες της Ασίας ή Αφρικής, αλλά και γενικά σε τόπους που θα τους χαρακτηρίζαμε “φτωχούς”. 

 Θεωρούν πως η οικονομική και κοινωνική κατάσταση που επικρατεί εκεί, θα έχει αντίκτυπο και στις τουριστικές υποδομές. Μια τέτοια χώρα θα λέγαμε πως είναι και το μεγάλο νησί της Σρι Λάνκα ( πρώην Κεϋλάνη). Αυτή η πανέμορφη και τόσο ενδιαφέρουσα από ταξιδιωτικής άποψης χώρα, αποτελεί έναν προορισμό που όμως δεν τον γνωρίζουν ιδιαίτερα οι Έλληνες ταξιδιώτες.

 Διαθέτει καταπληκτικά ξενοδοχεία, πολύ καλές τουριστικές υποδομές, άριστα οργανωμένα εθνικά πάρκα για να κάνει κάποιος σαφάρι, αλλά και ναούς, κάστρα, απίθανες παραλίες κ.α., ώστε να περάσει θαυμάσια το χρόνο του. Τα καταλύματα που διαμείναμε ήταν όντως η μεγάλη έκπληξη του ταξιδιού μας. Πραγματικά υψηλό επίπεδο συνδυασμένο με εξαιρετικές παροχές! 

 Εκεί πραγματικά νιώσαμε σαν βασιλιάδες από τη θερμή και ευγενική συμπεριφορά των ανθρώπων των ξενοδοχείων. Όταν όλα ησυχάσουν με τον ιό και τις θλιβερές συνέπειές του, βάλτε αυτή τη χώρα στα ταξιδιωτικά πλάνα και δεν θα το μετανιώσετε. Προσφέρονται διαφορετικά εκδρομικά πακέτα που καλύπτουν όλες τις ανάγκες και απαιτήσεις των ταξιδιωτών. 

 Υπάρχουν εκδρομές οργανωμένες αλλά και για μεμονωμένους ακόμη και μόλις δύο ατόμων, ενώ ο αριθμός των διανυκτερεύσεων ξεκινά από τις τρεις (3) και φτάνει ανάλογα τις επιθυμίες του καθενός. Το ακόμη καλύτερο είναι πως ένα ταξίδι στη Σρι Λάνκα, μπορεί επεκταθεί χρονικά και να συνδυαστεί με  παραμονή μερικών ημερών και στις εξωτικές Μαλδίβες, αφού βρίσκονται αρκετά κοντά μεταξύ τους.

 Στη Σρι Λάνκα ταξιδέψαμε με το Cosmorama Travel στο πλαίσιο εκπαιδευτικού ταξιδιού με ταξιδιωτικούς πράκτορες. Το συγκεκριμένο γραφείο έχει πολύχρονη εμπειρία στο συγκεκριμένο προορισμό, ενώ συνεργάζεται με ξενοδοχεία όπως αυτά του φωτογραφικού άλμπουμ που σας παρουσιάζουμε.

INFO BOX

Για περισσότερες πληροφορίες κάνε click στο αντίστοιχο εικονίδιο!

Σρι Λάνκα

Ταξίδεψα την άνοιξη του 2018

Χώρα-νησί που συνδυάζει χαλάρωση με ιστορικά και πολιτιστικά αξιοθέατα.

Επισκεφτείτε την Σρι Λάνκα συνδυαστικά με Μαλδίβες αφού είναι κοντά σχετικά και υπάρχει αεροπορική σύνδεση.

Cosmorama Travel

Η Σρι Λάνκα είναι 2,5 ώρες μπροστά από την Ελλάδα

Πατήστε εικονίδιο για online πρόγνωση καιρού

Αφήστε μια απάντηση