Αρκεί άραγε μία μόλις ημέρα για να ανακαλύψεις έναν από τους ομορφότερους προορισμούς της Ευρώπης; Έναν υπέροχο, παραδεισένιο τόπο που τον επιλέγουν για τη διαμονή τους οι πλουσιότεροι άνθρωποι της γης, συμπεριλαμβανομένων αστέρων της διεθνούς σκηνής; 

Ήταν η πρώτη μας εκπαιδευτική αποστολή εκτός Ελλάδος, μετά την πολύμηνη καραντίνα. Προορισμός το μαγευτικό Como της Ιταλίας! Το ταξίδι πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο Ευρωπαϊκού προγράμματος του Πανεπιστημίου Μακεδονίας (ΠΑΜΑΚ) και αφορούσε τις λίμνες Πρέσπες για την ανάπτυξη τους ως τουριστικού προϊόντος. 

Και σίγουρα η λίμνη Como αποτελεί ένα θαυμάσιο Succes story για να διδαχθείς και να το «αντιγράψεις». Εκτός από τα μέλη της ομάδας έργου του προγράμματος, στο ταξίδι συμμετείχε πολυμελής ομάδα ταξιδιωτικών πρακτόρων από τη βόρεια Ελλάδα, οι οποίοι μετέβησαν εκεί με στόχο τη μελέτη καθώς και την αξιολόγηση του συγκεκριμένου τουριστικού προϊόντος. 

Η άψογη διοργάνωση του συγκεκριμένου project, ανήκει στο τουριστικό γραφείο της Αλεξανδρούπολης “Kasapidis-tours”. Όπως μας είπε μεταξύ άλλων, ο ιδιοκτήτης του γραφείου Βασίλης Κασαπίδης : «Σε μια εποχή που όλα αλλάζουν, απαιτούνται άμεσα αντανακλαστικά από όλους μας και κυρίως από τους ανθρώπους του τουρισμού. Εμείς ήδη εξερευνούμε και προσαρμόζουμε τα πακέτα των διακοπών μας, με γνώμονα την εξειδίκευση και τις custom made παροχές μας”.

Αφήστε μια απάντηση