Νέα Υόρκη! Τι να πρωτοπείς και να γράψεις για αυτή τη μοναδική πόλη; Ένας τόπος σύμβολο, ιδιαίτερος, με μια εκπληκτική  αύρα που συνεπαίρνει και μαγεύει όποιον την επισκεφτεί.

 Θέλεις δε θέλεις, τη Νέα Υόρκη θα την ερωτευτείς… Θα σε κάνει δικό της για πάντα, θα θέλεις να την επισκέπτεσαι ξανά και ξανά. Αλλά δεν θα τη χορταίνεις ποτέ. Θα ανυπομονείς να πάρεις λίγο ακόμη από τη πάθος, τη γεύση και τη μυρωδιά της.

 Η Νέα Υόρκη δεν είναι δική σου, δεν θα γίνει ποτέ δική σου… Η Νέα Υόρκη δίνεται και ανήκει σε όλους. Αλλά ταυτόχρονα είναι ελεύθερη… Σε όλα…

 Αυτό αποζητά και από εσένα. Να είσαι και να νιώθεις πραγματικά ελεύθερος. Να αγαπάς και αν σέβεσαι τον εαυτό  σου, μα κυρίως τους άλλους. Γι αυτό και είναι μια μητέρα, που δέχεται στην αγκαλιά της και χωρίς διακρίσεις ανθρώπους κάθε εθνικότητας, θρησκείας, κουλτούρας.

 Η Νέα Υόρκη είναι η έννοια του πραγματικού ταξιδιού. Αυτή την πόλη τη νιώθεις, την αισθάνεσαι, ακούς τους χτύπους της καρδιάς της στους δρόμους της. Στις μεγάλες επιβλητικές  λεωφόρους που κινούνται εκατομμύρια άνθρωποι και οχήματα κάθε ημέρα.

Ονειρέψου τη Νέα Υόρκη και κάποτε θα πας…

INFO BOX

Για περισσότερες πληροφορίες κάνε click στο αντίστοιχο εικονίδιο!

Νέα Υόρκη, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής

Προορισμός που επιβάλλεται να την επισκεφτεί ο κάθε ταξιδιώτης

Οι φωτογραφίες είναι του Γιάννη Γεωργιάδη

Πατήστε στο εικονίδιο για onine πρόγνωση καιρού

Ρωτήστε τον ταξιδιωτικό σας πράκτορα για εκδρομικά πακέτα στις ΗΠΑ

Μεγάλη ποικιλία αεροπορικών εταιρειών μέσω Ευρώπης

Οι ΗΠΑ είναι επτά (7) ώρες πίσω από την Ελλάδα

Αφήστε μια απάντηση