Ένα νέο κατάλυμα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Εκεί που χτυπά η καρδιά της και βάζει pause στον ρυθμό της!

Το Pillow urban stay απέχει λίγα μέτρα από το εμβληματικό αξιοθέατο της πόλης το Λευκό Πύργο, μια ανάσα από την παραλιακή της ζώνη, σε κομβικό σημείο ποικίλλων δραστηριοτήτων που καλύπτει τις ανάγκες του εκάστοτε επισκέπτη .

Διασκέδαση, εμπορική -επιχειρηματική δραστηριότητα, τουριστική ξενάγηση, όποιος κι αν είναι ο σκοπός του ταξιδιού σας, βρίσκεστε στο κατάλληλο σημείο της πόλης, καθώς απολαμβάνετε και συνδυάζετε τις εξορμήσεις σας με τις ελάχιστες μετακινήσεις, με επί πλέον δυνατότητα δωρεάν στάθμευσης του αυτοκινήτου σας.

Στο πολυτελές και καθαρό περιβάλλον του, που τηρεί και όλες τις πρόσθετες προδιαγραφές έναντι προστασίας COVID, θα απολαύσετε τη διαμονή σας, καθώς προσφέρει μια όαση ηρεμίας, συνδυάζοντας λειτουργικότητα και παροχή όλων των απαραίτητων τεχνολογικών μέσων.

Είναι φιλικό προς οικογένειες, αφού χαίρουν ιδιαίτερης φροντίδας και περιποίησης. Ιδανικό για τους business travelers, καθώς μπορούν στο δικό τους χώρο με γραφείο, να επεξεργαστούν με high speed WiFi τα projects τους, αλλά και να πάρουν το πρωϊνό τους εκεί.

Οι νεόνυμφοι απολαμβάνουν ιδιαίτερες παροχές στη νυφική σουίτα που διαθέτει μεγάλο μπαλκόνι με θέα τον Λευκό Πύργο. Κατά την άφιξή τους θα τους προσφερθούν σαμπάνια και λουλούδια, ενώ το πρωινό θα σερβιριστεί στο δωμάτιό τους .

Στο κατάλυμα δεν λειτουργεί χώρος εστιατορίου ή μπαρ, παρέχεται όμως η δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε πέντε διαφορετικά μενού ,του ‘’breakfast in a box’’ ή του ‘’pillow menu’’.

Η ονομασία Pillow σαφώς και δεν είναι τυχαία, καθώς επιλέγετε και το είδος μαξιλαριού που επιθυμείτε, αφού η φροντίδα, σας ακολουθεί μέχρι την τελευταία στιγμή χαλάρωσης σας…

So…stay pause but urban!

INFO BOX

Για περισσότερες πληροφορίες κάνε click στο αντίστοιχο εικονίδιο!

Pillow Urban Stay

Κατάλυμα λίγα μέτρα από το Λευκό Πύργο Θεσσαλονίκης

Πατήστε το εικονίδιο και διαβάστε σχόλια επισκεπτών

Πατήστε το εικονίδιο για πληροφορίες δρομολογίων Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης για την πρόσβασή σας.

Check in 14:00-00:00 Check out 08:00-12:00

Πατήστε το εικονίδιο για online πρόγνωση καιρού

Αφήστε μια απάντηση