Η πόλη των καναλιών, των ποδηλάτων και των πολύχρωμων λουλουδιών! Για εμάς στο Boarding Passport, τα λουλούδια δεν προσφέρουν μόνο ομορφιά, αλλά και αρμονία μαζί με ψυχική ευεξία και ισορροπία. Τα λουλούδια είναι έκφραση αγάπης, τα λουλούδια είναι η ίδια η ζωή!

 Αν και τις περισσότερες ημέρες του χρόνου στο Άμστερνταμ, ο καιρός είναι μουντός, υγρός και με συχνές βροχές,  με αρκετό κρύο το χειμώνα, ωστόσο αυτή η πόλη αποπνέει ένα κλίμα ευφορίας, κεφιού, ελευθερίας, ξεγνοιασιάς, δίνοντας την αίσθηση στον ταξιδιώτη ότι μπορεί να κάνει ότι θέλει. 

 Την περίοδο του καλοκαιριού, το σκηνικό συμπληρώνουν χιλιάδες πολύχρωμα και περιποιημένα λουλούδια, ενώ υπάρχει και πλωτή αγορά λουλουδιών ( Flower Market) για να αγοράσετε οτιδήποτε ακόμη και ως σουβενίρ σε ειδικές συσκευασίες. 

 Απολαύστε και ανακαλύψτε την πόλη, κάνοντας μια βόλτα στα κανάλια ανάμεσα σε χιλιάδες πολύχρωμα λουλούδια. Ένα ονειρεμένο σκηνικό που αξίζει να το βιώσει ο κάθε ταξιδιώτης. Όπως η Βενετία έτσι και το Άμστερνταμ, είναι χτισμένο κυριολεκτικά πάνω στο νερό. Για αυτό πολλοί χαρακτηρίζουν την πόλη ως τη «Βενετία του Βορρά», αφού η εικόνα και η αίσθηση είναι σχεδόν ίδιες, με τα δεκάδες μικρά ή μεγάλα κανάλια.

 Ένας ακόμη ωραίος τρόπος για να γνωρίσει κάποιος το Άμστερνταμ – εκτός από τα ποδήλατα – είναι να απολαύσει μια μίνι κρουαζιέρα με πλοιάρια ανάμεσα στα κανάλια.

INFO BOX

Για περισσότερες πληροφορίες κάνε click στο αντίστοιχο εικονίδιο!

Άμστερνταμ, Ολλανδία

Ταξίδεψα τον Μάιο του 2017

Ιδανική πόλη για περιπάτους, ποδηλασία

Αποφύγετε να επισκεφτείτε τo Άμστερνταμ το χειμώνα

Απευθυνθείτε στον ταξιδιωτικό σας πράκτορα για εκδρομικά πακέτα

Aegean Airlines

Η Ολλανδία είναι μία (1) ώρα πίσω από την Ελλάδα

Πατήστε στο εικονίδιο για online πρόγνωση καιρού

Αφήστε μια απάντηση