Η Alpha Nicholson, μια πολυβραβευμένη εταιρεία στον τομέα του Hospitality Marketing, με μεγάλη χαρά ανακοινώνει τη νέα της συνεργασία με το διεθνές περιοδικό Conde Nast Traveller Middle East.

Ένα από τα σημαντικότερα περιοδικά ταξιδίων στον κόσμο ανοίγει νέες ευκαιρίες για την ομάδα της Alpha Nicholson να προσφέρει προηγμένες και αποτελεσματικές λύσεις υπηρεσιών επικοινωνίας στα ξενοδοχεία και resorts που βρίσκονται σε Ελλάδα και Κύπρο.

Όπως ανέφερε και ο συνιδρυτής της εταιρείας, κ. Δημήτρης Λαζαρίδης σχετικά με αυτή τη σημαντική συνεργασία:

“Με αυτή τη συνεργασία, το περιοδικό Conde Nast Traveller Middle East θα προσθέσει προστιθέμενη αξία στους τρέχοντες και νέους πελάτες (Hotels & Resorts) της Alpha Nicholson, παρέχοντας τους δυνατότητες προβολής και πρόσβαση σε ένα πολύ εξειδικευμένο κοινό.

Η ενασχόλησή μας με το Conde Nast Traveller Middle East σηματοδοτεί τη δέσμευσή μας να παρέχουμε ισχυρές στρατηγικές που στοχεύουν στην υλοποίηση αυξημένων πωλήσεων και άμεσων κρατήσεων.

Η συνεργασία αυτή καταδεικνύει τον συνεχή εξελισσόμενο χαρακτήρα της Alpha Nicholson, συμμετέχοντας σε επώνυμες συνεργασίες και αναπτύσσοντας μια πρωτοποριακή προσέγγιση στην ξενοδοχειακή βιομηχανία.

Καθώς συνεχίζουμε να μεγαλώνουμε, υποστηρίζουμε ακόμα πιο δυνατά το Hospitality Marketing στην Ελλάδα και την Κύπρο, αυξάνοντας τον αριθμό των direct bookings των ξενοδοχείων και resorts στην περιοχή.”

Λίγα λόγια σχετικά με την Alpha Nicholson

Η Alpha Nicholson είναι μια σύγχρονη εταιρεία με εμπειρία δύο δεκαετιών στον τομέα του μάρκετινγκ ξενοδοχείων. Αυτή η διακεκριμένη εταιρεία υπερηφανεύεται για την παροχή καινοτόμων λύσεων και την ανάπτυξη μοναδικών εργαλείων προσαρμοσμένων στον σύγχρονο ξενοδόχο. Δίνοντας σημαντική έμφαση στη συγχώνευση παραδοσιακών μεθόδων με τις αναφορές της σημερινής ταχέως μεταβαλλόμενης ξενοδοχειακής βιομηχανίας, η κυριαρχία μας έγκειται στην κατανόηση και τη χειραγώγηση των τοπίων μάρκετινγκ προς τον όφελος των πελατών μας. Το υποκατάστημα της Alpha Nicholson στη ζωντανή πόλη της Αθήνας, παρέχει τις υποδειγματικές υπηρεσίες του σε μια σειρά από αξιόλογους ξενοδοχειακούς ομίλους στην Ελλάδα και σε όλη τη Μέση Ανατολή. Η εκτεταμένη μας έκταση σε αυτές τις γεωγραφικές περιοχές αποδεικνύει τη δέσμευσή μας να υπερβούμε τα όρια επιδιώκοντας την αριστεία. Έμπιστος συνεργάτης για κάθε πελάτη που εξυπηρετεί, η Alpha Nicholson βαδίζει συνεχώς μπροστά με την πεποίθηση να διαμορφώσει το μέλλον του μάρκετινγκ ξενοδοχείων

 

Αφήστε μια απάντηση